Ervaringen van cliënten bij Psychologiepraktijk Van Leuken Tilburg

Cliënte, 23 jaar:

"In 2023 ben ik 3 maanden in behandeling geweest bij Psychologiepraktijk Van Leuken Tilburg. Ik heb EMDR en ACT-therapie gehad. Beide heb ik als positief ervaren dankzij de manier waarop Rian zich opstelde tegenover mij en de werking van de therapie die zichtbaar is in mijn dagelijks leven. Daarnaast vond ik de persoonlijke gesprekken altijd erg prettig. Ik ben goed geholpen. Zeker een aanrader."

Cliënte, 22 jaar:

"Na een traumatische ervaring ben ik in 2023 bij Rian in behandeling geweest. Ik heb bij haar EMDR-therapie gevolgd. Dit is een omslag in mijn leven geweest. Dankzij mijn behandeling bij Rian heb ik weer rust in mijn leven. Naast de behandeling voert ze ook persoonlijke gesprekken, die zijn heel waardevol voor mij geweest. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en stelt je gerust als dat niet zo is. Ook maakt ze duidelijk dat de regie bij jou ligt. Voor de behandeling had ik nooit verwacht ooit zonder angst door het leven te gaan, mede dankzij Rian en haar behandeling is dit toch gelukt voor mij en kan ik weer genieten van het leven."

Cliënt, 31 jaar:

"Rian heeft mij in 2020 intensief behandeld. Zij neemt de tijd en haar behandelingen zijn effectief. Dit komt mede doordat ze alles zeer goed afstemt op de behoefte die je als cliënt hebt. Al tijdens de eerste behandeling kon ik meteen mijzelf zijn, omdat Rian zo'n prettig persoon is. Ze stelde mij meteen op mijn gemak, waardoor ik steeds zelfverzekerder werd. Mede dankzij Rian heb ik mijn trauma overwonnen en is mijn beeld voor de toekomst weer een stuk positiever."

Cliënt, 28 jaar:

"In 2019 en begin 2020 was ik onder behandeling bij Rian. De gesprekken met Rian in combinatie met de EMDR-behandelingen heb ik als zeer positief ervaren. Ze heeft goed naar mij geluisterd, ik voelde me gehoord. Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik mij weer zo gelukkig zou voelen. Dat is zeker de uitkomst van de fijne gesprekken met Rian."

Cliënt, 51 jaar:

"Eind 2019 en begin 2020 was ik onder behandeling bij Rian. Een gebeurtenis op mijn werk triggerde een zorgvuldig weggestopt trauma. Hierdoor verloor ik mijn identiteit: ik was angstig, zeer emotioneel en onzeker en kon niet meer normaal functioneren. Ik had gesprekken met Rian in combinatie met EMDR-behandelingen. Deze combinatie heb ik als zeer positief ervaren. Het voelde vertrouwd, ik voelde me gehoord en begrepen. Langzaamaan vond ik mezelf weer terug. Mede dankzij Rian sta ik weer middenin het leven."

Cliënt, 27 jaar:

"In 2016 ben ik bij Rian onder behandeling geweest en kreeg ik cognitieve gedragstherapie. Er was direct een goede persoonlijke klik en ik voelde me altijd heel erg serieus genomen. Toen ik in 2019 met wat nare omstandigheden te maken kreeg, heb ik Rian weer opgezocht. Gelukkig kon ik snel bij haar terecht en voelde het al snel weer als vanouds. Ditmaal heb ik een EMDR-traject gevolgd en deze naar tevredenheid afgerond. Daarnaast nam Rian altijd de tijd om naar mij te luisteren als ik dat nodig had en stelde ze mij altijd op mijn gemak. Door mijn gesprekken met Rian en de behandelingen sta ik vrijer in het leven en kijk ik met veel plezier naar mijn toekomst."

Cliënt, 32 jaar:

"Het afgelopen jaar was ik onder behandeling bij Rian. Zij heeft mij alle ruimte gegeven om het over mij en mijn mentale gezondheid te hebben. Als introvert persoon is dat niet makkelijk, maar ik heb dit als zeer prettig ervaren. Rian is een fijn persoon om tegenover je te hebben, ze laat je jezelf op je gemak voelen. Ze gaf mij goede adviezen en een andere kijk op de wereld. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor gegroeid en ik zit weer op de goede weg."