Aanmelden bij Psychologiepraktijk Van Leuken Tilburg

Je kunt je aanmelden bij mij zodra je een geldige verwijsbrief hebt voor de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ). De verwijzer moet hebben ingeschat dat een GBGGZ-behandeling geïndiceerd is en niet een SGGZ-behandeling. Op de verwijsbrief moet staan dat het een GBGGZ-verwijzing is, er moet een ‘vermoedelijke DSM-V-diagnose’ in staan en de verwijsbrief mag niet ouder zijn dan negen maanden. Heb je nog geen GBGGZ-verwijsbrief? Dan kun je je nog niet aanmelden. Ben je door de huisarts verwezen naar de Specialistische GGZ? Dan kun je je helaas niet aanmelden.

Per e-mail aanmelden

Je kunt je per e-mail aanmelden via rian@psychologiepraktijkvanleuken.nl. Graag je naam en telefoonnummer vermelden, dan bel ik je binnen 48 uur terug voor een kort aanmeldgesprek.

Tussen aanmelden en intake

Na het telefonisch aanmeldgesprek ontvang je van mij een mail met uitgebreide informatie over de intake. Zolang je nog niet op intake bent geweest, val je onder de zorg van je huisarts/verwijzer.

Wachttijd, aanmelden & vakantiesluiting (bijgewerkt op 12-07-2024)

De wachttijd tot intake is 6 – 7 weken (eind augustus.). De praktijk is wegens vakantie dicht van maandag 15 juli t/m vrijdag 9 augustus. In de vakantie kunnen cliënten zich gewoon per mail aanmelden; graag je telefoonnummer vermelden. Ik verwerk aanmeldingen in chronologische volgorde.

Vind je de wachttijd te lang? Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar en vraag om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een (andere) zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en zodat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake start, volgens de zogenoemde treeknormen.